ΑΣΗΜΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ TV




ΠΑΙΖΟΥΝ 2 TV  ΦΤΙΑΞΤΕ  ΤΟΝ  ΗΧΟ
LIVE STREAMING


ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ TV  CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΣΗΜΙ  Τηλ.2893031100

Το Ασήμι είναι μεγάλος οικισμός της επαρχίας Μονοφατσίου στο βόρειο άκρο της Μεσαράς,


 έδρα του Δήμου Κόφινα στο Νομό Ηρακλείου. Κατά την απογραφή πληθυσμού του 2001 βρέθηκε με 1.215 κατοίκους. Η θέση του είναι πάνω στον υδροκρίτη του Γεροπόταμου και του Αναποδάρη.



 Η απόστασή του από το Ηράκλειο είναι 51 χιλιόμετρα. Οι κάτοικοι ασχολούνται με την αμπελοκαλλιέργεια και με την ελαιοκομία, όπως επίσης και με το εμπόριο. Στο χωριό μεταξύ άλλων λειτουργούν περιφερειακό ιατρείο, νηπιαγωγείο, Δημοτικό σχολείο, Γυμνάσιο, Λύκειο, Κέντρο Υγείας, ΚΕΠ, τράπεζες, φαρμακεία, εμπορικά καταστήματα και υπάρχει γήπεδο ποδοσφαίρου, έδρα της τοπικής ομάδας που ιδρύθηκε το1968

και αγωνίζεται στην α΄ ερασιτεχνική κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ηρακλείου .

Στο Ασήμι δραστηριοποιείται πολιτιστικός σύλλογος, ο οποίος διοργανώνει εκδηλώσεις πολιτιστικού και αθλητικού χαρακτήρα. Προστάτης άγιος του οικισμού είναι ο Άγιος Τίτος και σε αυτόν είναι αφιερωμένη η κεντρική εκκλησία όπως και το πανηγύρι (στις 25 Αυγούστου). 

Στις 10 Φεβρουαρίου εορτάζει το εξωκλήσι του Αγίου Χαράλαμπου. Επίσης, τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα λαμβάνουν χώρα εορταστικές εκδηλώσεις στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής.
Κοντά στο χωριό, στη θέση Αργιώ, βρέθηκαν λείψανα από οικισμό των ρωμαϊκών χρόνων και έχουν ανακαλυφθεί ευρήματα των ελληνορωμαϊκών χρόνων.

Το χωριό για πρώτη φορά, αναφέρεται με το όνομα Ασήμι, σε έγγραφο του 1280 του συμβολαιογράφου του Χάνδακα, Μαρτσέλο. Επίσης το βρίσκουμε σε έγγραφο του 1395, ως φέουδο του Βασάλο. Το βρίσκουμε και σε ενετικές, όπως επίσης και σε τουρκικές απογραφές, αργότερα.΄
ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ TV  CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΣΗΜΙ  Τηλ.2893031100



Η Μαρινόπουλος ΑΕ είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική λιανεμπορική αλυσίδα με πρωταγωνιστικό ρόλο στην εγχώρια αγορά εδώ και 50 χρόνια. Με σεβασμό στον Έλληνα καταναλωτή η εταιρεία παρέχει ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές, ακολουθώντας μια συστηματική πολιτική προσφορών που απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές και ιδιαίτερα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Πάγια αρχή της δραστηριοποίησης της Μαρινόπουλος είναι ότι η επιχειρηματική της ανάπτυξη οφείλει να συμβαδίζει με την κοινωνική ανάπτυξη και γι’ αυτό το λόγο επενδύει συνεχώς στην υλοποίηση ολοκληρωμένων προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η Μαρινόπουλος ΑΕ ίδρυσε το πρώτο ελληνικό σούπερ μάρκετ το 1962 και έκτοτε διατηρεί μια μόνιμη σχέση αφοσίωσης με τους Έλληνες καταναλωτές, εξυπηρετώντας τους με ποιότητα και συνέπεια μέσα από τα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα. Το 2012, η Μαρινόπουλος ΑΕ κατέστη αποκλειστική δικαιοδόχος των σημάτων Carrefour σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια μέσω της δικαιόχρησης (franchise).

ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ TV  CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΣΗΜΙ  Τηλ.2893031100
Σήμερα το δίκτυο των καταστημάτων της Μαρινόπουλος Α.Ε. στην Ελλάδα περιλαμβάνει 724 καταστήματα (35 με την επωνυμία Carrefour, 271 Carrefour Μαρινόπουλος, 240 Carrefour Express, 5 Terra Market cash and carry, 87 

Smile και 96 OK Anytime Market), με τις θυγατρικές εταιρίες Express M Α.Ε, σουπερμάρκετ Ξυνός Α.Ε, σουπερμάρκετ Πειραικόν Α.Ε., Credit Μ, ΟΚ Anytime Market A.E. και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, που είναι Αστική Κερδοσκοπική Εταιρία.  
Η εταιρία επενδύοντας σε νέες αγορές, αναπτύσσει σημαντική δραστηριότητα και εκτός συνόρων, καθώς διαθέτει 18 καταστήματα στην Κύπρο με θυγατρική εταιρία την Chris Cash & Carry, 22 καταστήματα στη Βουλγαρία με τη θυγατρική εταιρία CMB Bulgaria EAD, 19 καταστήματα στην Αλβανία με τις θυγατρικές εταιρίες Euromax SHPK και CMB Albania SH.P.K., ενώ στα Σκόπια λειτουργεί ένα υπερμάρκετ με την εταιρία CMB Balkans Skopje Dooel.
Στο δυναμικό της Μαρινόπουλος

 εντάσσονται πάνω από 13.500 εργαζόμενοι ενώ διατηρεί και πολυετείς συνεργασίες με περισσότερους από 2.000 Έλληνες προμηθευτές.
ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ TV  CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΣΗΜΙ  Τηλ.2893031100
Η υποστήριξη στους Έλληνες παραγωγούς, η προώθηση των τοπικών προϊόντων και η ανάπτυξη προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας στη μεγαλύτερη ποικιλία της αγορά συνιστούν τα βασικά συστατικά της καινοτομίας της Μαρινόπουλος τα τελευταία χρόνια με επίκεντρο πάντα  την ποιότητα, τις χαμηλές τιμές, την υιοθέτηση τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον αλλά κυρίως την τοποθέτηση του καταναλωτή στην καρδιά των αποφάσεων της εταιρείας διαχρονικά και συνειδητά.
ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟΣ TV  CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΑΣΗΜΙ  Τηλ.2893031100